top of page

Ons motto

priscilla-du-preez-nF8xhLMmg0c-unsplash.jpg

Ladies Circle Kortrijk is een serviceclub voor vrouwen met een 45 tal actieve clubs over het hele land. Ons motto is "Friendship and Service".  Onder dit motto steunen wij tal van sociale projecten waarvoor wij ondermeer deze fundraisingactiviteit organiseren.

Meet Ladies Circle Kortrijk
 

Wie zijn we?

Wie zijn die Kortrijkse Ladies? Onze leden komen van over het ganse Kortrijkse grondgebied, zijn tussen 27 en 44 jaar oud en zijn actief in verschillende sectoren – vaak als ondernemer of in een leidinggevende positie. Sommigen van ons zijn moeder, anderen niet. We hebben de meest uiteenlopende hobby’s en levensstijlen. Maar wat ons bindt is het besef dat we het getroffen hebben in het leven.

Ieder van ons wil met dat besef iets doen. 

shane-rounce-DNkoNXQti3c-unsplash.jpg

Wat doen we? 

Net zoals alle andere Ladies’ Circles organiseert de LC35 elke maand een statutaire vergadering waarbij er lokale, nationale en internationale agendapunten besproken worden. Daarnaast organiseren we verschillende activiteiten om aan fundraising te doen voor onze goede doelen. Elke club heeft zo een eigen sociaal project, maar ook nationaal en internationaal steunt Ladies’ Circle fantastische projecten.

lina-trochez-ktPKyUs3Qjs-unsplash.jpg
bottom of page